Termékek  Vadászpuska Golyós puska
-5%

Browning T-Bolt Sporter .22LR ismétlő kispuska

Gyártó: Browning
Termékkód: VA9141-217
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!  Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő megjelő árakért!
Utolsó elérhető ár
A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!
Elkelt
A termék igény esetén újból rendelhető!

Browning T-Bolt Sporter .22LR ismétlő kispuska - vastag sport csővel és szíjkengyel előkészítéssel rendelkezik - vadaszfegyverbolt.hu ( FK1686 )

Kaliber: .22 Long Rifle
Tárkapacitás: 10+1
Csőhossz: 22"
Agyazás :black walnut stock
Tár: Double HelixTM tárkiképzés
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!