ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Általános Szerződési Feltételek


Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu.hu weboldalak látogatóinak használatának feltételeit.


Annak érdekében, hogy a vadaszfegyverbolt és a hargitajagd.hu domain neveken lévő weboldalakon található termékek vásárlásával és használatával, a szükséges feltételekkel a vásárló (a továbbiakban: Vásárló) tisztában legyen, kérjük, gondosan olvassa el az alábbiakat.


Tájékoztatjuk, hogy jelen ÁSZF a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre, mint Vásárlóra egyes pontokban eltérő feltételeket állapít meg a vállalkozásokra (cégekre) vonatkozóakhoz képest. Ebben az esetben a fogyasztónak minősülő Vásárlóra az eltérő szabályok vonatkoznak.


A vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu.hu weboldalakon lévő termékekre nincs rá mód, hogy a látogató elektronikus formában rendelést leadjon, előrendeljen vagy lefogadjon!  A  weboldalakon lévő egyes termékek a hatályban lévő jogszabályok értelmében csak is kizárólag a szakhatósági engedéllyel rendelkező fizikai boltunkban személyes megjelenést követően és nagykorúságot igazoló dokumentum valamint ha engedély köteles termék különösképpen fegyver, lőszer és KKV  csak is kizárólag az adott engedély birtokában vásárolhatóak meg.


A látogató a vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu weboldalak használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.HARGITA JAGD Vadászbolt 

Székhely:                               6900 Makó, Batthyány utca 15.
Áruház (telephely ):           6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u.32            
Telefon:                                 +36 62 248 768 , +36 30 9580 603
Email cím:                              hargitajagd (kukac) invitel.hu
 
Nyilvántartási szám:           6525798      
Adószám:                               61630802-2-26
Bankszámla.sz:                    OTP 11735074-20514653

Rendőrhatósági eng.sz:        027/1-1602/1999.
Hadiipari tev.eng .szám:       3TE1400452
Hadiipari szolg.eng.szám:     3HI1601994A vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu weboldalon megjelenített termékek vételára az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban) van feltüntetve. A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (0 Ft). Ilyen esetekben az üzemeltető nem köteles a terméket a Honlapon hibásan feltüntetett áron szolgáltatni.


Az Internet globális jellege miatt a látogató elfogadja, hogy a vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu weboldalak használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe köteles eljárni. Amennyiben a weboldalak használatával összefüggő bármely tevékenység a látogató államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag a látogatót terheli a felelősség.


Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldalakon bemutatott termékek személyes megvásárlását követően a nem rendeltetésszerű használatából keletkezett közvetlen vagy közvetett bekövetkezett vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá a testi épséget, egészséget megkárosító következményekért.


A vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu weboldalak tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.


Az üzemeltető  ÁSZF-et, a vadaszfegyverbolt.hu és a hargitajagd.hu weboldalon bemutatott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a  weboldalakon történő közzétételt követően lép életbe.Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2018 november 1.FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!